گندم پس از تخلیه داخل انبار از طربق الواتور به سمت بوجاری هدایت شده و بعد از گرفتن ضایعات مجددا به داخل سیلوهای گندم رفته و این فرآیند بار دیگر تکرار میشود پس از بوجاری , گندم به داخل شن گیر میرود تا سنگ, خاک و پوستههای اضافی آن جدا شود و سپس به داخل دستگاه هم وزن اتومات رفته تا گندم نم زده شود. گندمهای نم زده ۱۴ تا ۲۴ ساعت خوابانده میشوند و پس از فرآیند خواب به درون والس برای آسیاب شدن میروند تا سبوس گندم از مغز آن جدا شود . در نهایت آرد تولیدی از طریق دستگاه بلوئر در داخل سیلو ذخیره میشود .
کشف خدا بودن خودم!! بازدید : 1092
يکشنبه 3 اسفند 1398 زمان : 22:43