loading...

Content extracted from http://thesquare.blog.ir/rss/?1583503258

بازدید : 1076
يکشنبه 3 اسفند 1398 زمان : 22:43

گندم پس از تخلیه داخل انبار از طربق الواتور به سمت بوجاری هدایت شده و بعد از گرفتن ضایعات مجددا به داخل سیلوهای گندم رفته و این فرآیند بار دیگر تکرار می‌شود پس از بوجاری , گندم به داخل شن گیر می‌رود تا سنگ, خاک و پوسته‌های اضافی آن جدا شود و سپس به داخل دستگاه هم وزن اتومات رفته تا گندم نم زده شود. گندم‌های نم زده ۱۴ تا ۲۴ ساعت خوابانده می‌شوند و پس از فرآیند خواب به درون والس برای آسیاب شدن می‌روند تا سبوس گندم از مغز آن جدا شود . در نهایت آرد تولیدی از طریق دستگاه بلوئر در داخل سیلو ذخیره می‌شود .

کشف خدا بودن خودم!!
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

آمار سایت
  • کل مطالب : 4
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 13
  • بازدید کننده امروز : 8
  • باردید دیروز : 1
  • بازدید کننده دیروز : 2
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 20
  • بازدید ماه : 14
  • بازدید سال : 1618
  • بازدید کلی : 3360
  • کدهای اختصاصی